субота, 15 вересня 2018 16:29

Нокдаун, але не нокаут: відомий блогер прокоментувала вилучення ринку "7 км" у партнерів сім'ї Януковича

Нокдаун, але не нокаут: відомий блогер прокоментувала вилучення ринку "7 км" у партнерів сім'ї Януковича
У братів Аврамових лишився інший бізнес. Фото: "Думская"

Відомий блогер Зоя Казанжи розповіла, чому повернення активів ринку "7 км" законним власникам не варто вважати остаточною перемогою над кланом Аврамова - екс- "наглядача" від сім'ї Віктора Януковича за Одеською областю.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

На думку блогера, у братів Івана і Сергія Аврамова залишилося ще багато підприємств, які продовжують фінансувати донецькі угруповання з числа друзів побіжного президента.

"Суд відібрав таки днями активи речового ринку "7 кілометр", який вони загарбали на початку свого "царювання". І всі ці роки, від 2014 го, Аврамові продовжували заробляти гроші на ринку. Але, звичайно, не один ринок давав прибутку Аврамовим. Купа бізнесів в Одеській області залишилися. В тому числі сільськогосподарські і виноградарські підприємства. Все це добре гуглиться", - пише Зоя Казанжи.

Казанжи вважає, що хоч і "важко чистити наші стайні від усього цього", проте іншого виходу не існує. Інакше створюється ситуація, коли самі мешканці Одеської області виступають спонсорами розгойдування ситуації на виборах до різних органів влади, а також військового конфлікту на сході України.

"До речі, ще одна відповідь на питання, хто і якими чином спонсорує всю цю брудну пропаганду, передвиборні движняки тут і кучеряве життя там втікачів-сепаратистів. Ми і спонсоруємо. Носячи в їх вотчини свої гроші", - підсумувала Казанжи.

Зараз ви читаєте новину «Нокдаун, але не нокаут: відомий блогер прокоментувала вилучення ринку "7 км" у партнерів сім'ї Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути