Ексклюзиви
понеділок, 23 січня 2023 17:00

Нобелівська лауреатка Олександра Матвійчук виступить з лекцією у Києві: трансляція

У Києві 23 січня відбудеться почесна лекція лауреатки Нобелівської премії миру 2022 року, голови Центру громадянських свобод Олександри Матвійчук.

Організовує її з нагоди Дня Соборності України Київський безпековий форум, заснований Фондом Арсенія Яценюка "Відкрий Україну", ідеться у повідомленні КБФ.

У рамках заходу відбудеться також дискусія "Розмова про війну, перемогу і майбутнє". Планується, що в ній візьмуть участь голова правління Української Гельсінської спілки з прав людини Євген Захаров, президент Українського ПЕН, головний редактор UkraineWorld Володимир Єрмоленко, громадський діяч Валерій Пекар, журналіст Віталій Портников та письменниця Олена Стяжкіна, Катерина Прокопенко, дружина командира полку "Азов" Дениса Прокопенка.

Автор: ksf.openukraine.org
  У Києві відбудеться почесна лекція лауреатки Нобелівської премії миру Олександри Матвійчук
У Києві відбудеться почесна лекція лауреатки Нобелівської премії миру Олександри Матвійчук

Виступатимуть також надзвичайний і повноважний посол Сполучених Штатів Америки в Україні Бріджит Брінк, голова Київського Безпекового Форуму, прем'єр-міністр України у 2014-2016 роках Арсеній Яценюк. А модератором зустрічі буде директор КБФ Данило Лубківський.

Подію транслюватимуть наживо ресурси КБФ і партнерів. Початок о 17:00.

У столиці Норвегії Осло 10 грудня пройшла церемонія вручення Нобелівської премії миру. Вперше її присудили українцям. Серед лауреатів ‒ український Центр громадянських свобод, який очолює Олександра Матвійчук.

1 грудня у столиці відбувся щорічний Київський безпековий форум, заснований Фондом Арсенія Яценюка "Відкрий Україну". Все задля Перемоги – саме таким є головне гасло КБФ.

Зараз ви читаєте новину «Нобелівська лауреатка Олександра Матвійчук виступить з лекцією у Києві: трансляція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути