понеділок, 03 листопада 2008 18:25

Ніно Бурджанадзе висловилася за дострокові вибори

Екс-голова парламенту Грузії Ніно Бурджанадзе приєдналася до вимоги "Об"єднаної опозиції" провести дострокові вибори і розкритикувала владу за неувагу до кризи в країні.

"Підтримую вимоги проведення дострокових виборів, свободи слова, зміцнення демократії, розслідування листопадових подій минулого року (жорстоке придушення акцій опозиції) і серпневих нинішнього (війна з Росією)", - сказала вона.

Екс-голова парламенту назвала проведені президентом Михайлом Саакашвілі зміни в уряді після серпневої війни "цинічними і безрозсудними, що відображають нерозуміння суті проблем".

"У країні важка криза, втрачені території, є без вісти зниклі солдати, багато біженців", - сказала Ніно Бурджанадзе. - "Я ображена такими змінами в уряді".

В понеділок новий прем"єр Грігол Мгалоблішвілі представляє нових міністрів - юстиції, екології, культури і Держміністра у справах біженців.

Зміни не торкнулися силового блоку та глави МЗС, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Ніно Бурджанадзе висловилася за дострокові вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути