четвер, 17 червня 2010 10:27

Німецькі підлітки намагалися збити пасажирський літак указкою

Німецькі підлітки намагалися збити пасажирський літак указкою

Правоохоронні органи Німеччини затримали двох підлітків, які намагалися збити пасажирський літак за допомогою лазерної указки.

Двоє молодих людей віком 17 і 19 років, перебуваючи в своїй квартирі в гамбурзькому районі Хорн, намагалися засліпити лазерною указкою пілотів лайнера, який йшов на посадку в аеропорту Фульсбюттель.

Екіпаж літака, помітивши червоний промінь спрямований з міста, негайно повідомив у поліцію. Поліція розгорнула пошукову операцію, задіявши вертоліт Libelle, оснащений спеціальним устаткуванням. Всі літаки були спрямовані на іншу ЗПС.

Вертоліт зазняв лазерний промінь і локалізував будинок, з якого він був спрямований. Коли пілоти наблизилися до будівлі, вони також були засліплені лазером. Винуватці, сховавшись за огорожею балкона, спробували заповзти у кімнату, щоб залишитися непоміченими.

Втім, вони були виявлені за допомогою камер відеоспостереження з вертольота. Адресу передали поліцейським підрозділам на землі, які затримали зловмисників у той момент, коли вони вибігали з під'їзду будинку. Зброю злочину - лазерну указку - поки знайти не вдалося.

Старший з двох молодих людей 19-річний Філіп П. раніше вже затримувався за підозрою в крадіжці, побитті, порушенні громадського спокою і шахрайстві. Його приятель Кевін Х. також знайомий поліції. Під час затримання хулігани відмовилися давати свідчення. Розпочалося слідство.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в американському штаті Каліфорнія зазнав аварії легкий одномоторний літак, який викрали двоє підлітків.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Німецькі підлітки намагалися збити пасажирський літак указкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути