пʼятниця, 10 квітня 2009 10:34

Незвичайні світові змагання останнього місяця (ФОТО)
5

У Китаї молоді чоловіки святкували 8 березня, бігаючи на підборах. Спринт у взутті з 8-сантиметровими підборами - непроста справа, бо треба було подолати 80 метрів. Це стосувалося чоловіків-"одинаків". А серед пар, звісно, представникам сильної статі допомагали жінки або подруги.

У Колорадо, США, відбулося щорічне зібрання скіммерів. За умовами конкурсу, перемагає той, хто якомога довше протримається на дошці на поверхні невеликого штучного ставка. "Гранд-фінал" пройшов на популярному гірськолижному курорті.

На Балі, Індонезія, юні дівчата змагалися між собою на міжнародному фестивалі йоги. Тижневий фестиваль зібрав інструкторів йоги з усього світу. Було проведено курси та семінари, пов"язані з суміжними темами - мистецтвом, медитацією, філософією.

У Глазго, Шотландія, кулінари вирішили перевершити один одного у висоті гірки млинців. Також вони мріяли побити світовий рекорд і потрапити до книги рекордів Гіннесса. На одну спробу одним учасником було витрачено 100 яєць, 5 кг борошна та 3 кг вершкового масла.

Мельбурн, Австралія. Багато конкурсантів найрізноманітнішого віку змагалися на австралійському чемпіонаті гри в монополію. Переможець прийме участь у Всесвітньому чемпіонаті монополії в Лас-Вегасі в жовтні цього року.

За матеріалами NationalGeographic

Переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Незвичайні світові змагання останнього місяця (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути