четвер, 26 квітня 2018 02:50

Незаконно затриманий Стешенко зник в Криму - ЗМІ

Незаконно затриманий Стешенко зник в Криму - ЗМІ
Адвокат не може знайти в Криму Стешенка. Фото: Zik

Адвокат затриманого при перетині адмінкордону анексованого РФ Кримом харків'янина Олександра Стешенка Айдер Азаматов заявив, що не може його знайти.

Захисник був в декількох кримських судах, управлінні ФСБ, управлінні прикордонної служби та в спецприймальнику, де утримували Стешенко. Про це він повідомив "Крим. SOS".

"Сьогодні я відвідав Київський і Залізничний райсуди Сімферополя, щоб ознайомитися з матеріалами адміністративної справи щодо Стешенко, якщо там такі є. Також головне управління ФСБ по Криму, де в черговій частині відповіли, що у них такої людини немає, а за затриманих на адмінкордоні відповідає Управління прикордонної. У відділі дізнання Управлінні прикордонної сказали, що про цю людину вони нічого не знають і претензій, затримань або арешту до Стешенко не застосовували ", - розповів Азаматов.

У той же час в спецприймальнику, де Стешенко відбував адміністративний арешт, адвокату розповіли, що у них була людина з таким прізвищем. Однак станом на 25 квітня його вже немає в спецприймальнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Романа Сущенка перевели в камеру-одиночку

Адвокат вимагав документ, на підставі якого Стешенко утримували, але співробітник спецприймальника відповів, що необхідно зробити офіційний запит.

Російські окупанти на КПВВ "Чонгар" затримали громадянина України Олександра Стешенка. Він хотів в'їхати в окупований Росією Крим.

Зараз ви читаєте новину «Незаконно затриманий Стешенко зник в Криму - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути