середа, 18 липня 2007 10:34

Незадовго до смерті Михайла Кононова жорстоко побили

Хвороби, що стали причиною смерті популярного актора Михайла Конова, загострилися після того, як він потрапив у неприємну історію, пов"язану з продажем квартири. На актора напали, жорстоко побили, він довго лежав у лікарні. Після цього, за словами очевидців, актор став сам на себе несхожий. Загострилися старі хвороби, стали відніматися ноги. Йому так і не вдалося відновити здоров"я.

На лікування актора були потрібні величезні кошти. Подружжю довелося продати свій будинок у Підмосков"ї, який Михайло Іванович будував майже все своє життя. На виручені гроші Кононова поклали спочатку в елітну клініку, потім у звичайну лікарню. Але гроші скоро закінчилися. З кожним разом знаходити кошти на лікування було все важче.

Він був одним із кращих трагікомічних акторів радянського кіно. Не відзначений нагородами на Батьківщині (народним артистом Росії Кононов став лише в 2000 році), він пишався, що в Голлівуді його вважають еталоном радянського артиста.

"На одній кінопробі я навіть розридався. Всі подумали, що я ридав, "входивши в образ", а я ридав від жаху сьогоднішнього кінематографа, сьогоднішнього телебачення", - пояснював він своє небажання зніматися в кіно.

У московську лікарню N 20 Михайла Кононова привезли швидкою наприкінці червня. Після обстеження акторові поставили діагноз "правостороння пневмонія" й помістили в звичайну палату відділення терапії. На тлі пневмонії розвинулися серцева недостатність і тромбоемболія. Актора терміново перевели в кардіореанімацію. 15 липня о 19:00 видатний актор впав у кому й більше не опам"ятовувався. Його рятували майже добу, але в понеділок його серце зупинилося, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Незадовго до смерті Михайла Кононова жорстоко побили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути