неділя, 11 червня 2006 10:17

Невідомі розстріляли ще одного "бютівця" у Криму

 

У суботу, 10 червня, було вбито депутата фракції БЮТ Запорізької міськради Віктора Савкіна. Це сталося в Ялті, куди "бютівець" приїхав на святкування дня народження свого запорізького товариша. Приблизно об 11.00, коли Савкін підійшов до автомобіля, до нього наблизився невідомий і вистрілив чотири рази з пістолета ПМ. Це сталося на очах 13-річної доньки депутата.

Про це повідомив начальник центру громадських зв"язків головного управління МВС України в Криму Олександр Домбровський. Також він сказав, що потерпілий раніше був засуджений за здирство і шахрайство. У Криму введений план оперативно-слідчих заходів "Сирена".

Водночас у прес-службі Блоку Юлії Тимошенко заявили, що розцінюють вбивство Савкіна як політичне. У прес-службі нагадали, що раніше був убитий представник БЮТ, депутат Ніжинської міськради Григорій Потильчак.

- Блок Юлії Тимошенко розцінює вбивства Віктора Савкіна і Григорія Потильчака як політичні, - наголошується в заяві.

Крім цього прес-служба повідомила, що БЮТ створює слідчу групу на чолі з генералами Служби безпеки Олександром Скибинецьким та Андрієм Кожемякіним.

Нагадаємо, що 8 червня у Ніжині (Чернігівська область), на зупинці міського транспорту знайшли смертельно пораненого депутата Ніжинської міської ради від БЮТу Григорія Потильчака. Від отриманих поранень він помер у машині швидкої допомоги. На місці події були знайдені два пижа від мисливської зброї.

За матеріалами Інтерфакс, УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі розстріляли ще одного "бютівця" у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути