понеділок, 22 квітня 2024 20:40

Непристойно багаті: ці чотири знаки купатимуться у розкоші

Непристойно багаті: ці чотири знаки купатимуться у розкоші
Багато що вдаватиметься, якщо не зациклюватиметеся на невдачах, а впевнено рухатиметеся вперед. Фото: pixabay.com

З 22 по 28 квітня гроші йтимуть до рук. Погоджуйтеся на нове співробітництво. Відстоюйте власні фінансові інтереси.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вдалий період для вивчення іноземних мов і початку будь-яких навчальних курсів, - говорить астрологиня. - Розширюйте світогляд. Багато що вдаватиметься, якщо не зациклюватиметеся на невдачах, а впевнено рухатиметеся вперед. Непристойно багатими стануть Раки, Діви, Стрільці і Скорпіони. Ці чотири знаки купатимуться у розкоші. Безпідставно ревнуватимете коханих. Не варто підозрювати їх у службових романах. Довіряйте партнерам".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Забудете про дефіцит коштів. Можливості заробити не бракуватиме. Хапайтеся за пропозиції і заощаджуйте. Використовуйте свій творчий потенціал. Куплені протягом цього тижня товари довго служитимуть.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Захочете всіх контролювати. Схаменіться. Поважайте права людей на особистий простір. Не псуйте стосунки з коханими. Ваша нав'язливість може їх відштовхнути. Організм слабко протистоятиме вірусній інфекції. Добре мийте овочі і фрукти перед їдою.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Будете рушійною силою і прикладом для людей, які вас оточують. Поділіться своїми проблемами з батьками та коханими. Але не перетворюйте їх на психологів. Поважайте їхнє бажання побути наодинці.

Рак (22 червня - 22 липня)

Через ваші руки пройде велика сума грошей, але використати її так, як планували, навряд чи вдасться. Уникайте фінансових авантюр. Не намагайтеся накопичувати кошти в одному місці. Можна записуватися на йогу чи фітнес. Тіло стає гнучким. Ви будете задоволені результатом.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Почуватиметеся самотніми. Партнера варто шукати серед нових знайомих. Будьте відкриті до листування у соцмережах. У гості можуть заїхати далекі родичі. Залишайтеся гостинними.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Важко буде керувати і зосереджуватися на справах. Перемагатимуть інтелектуали з практичним підходом до всього. Знадобиться уміння вести переговори і розприділяти бюджет. Добре підуть справи у торгівлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здоровий сніданок: чотири продукти, які не варто їсти вранці

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не час брати уроки з водіння, розпочинати будівництво. Пильнуйте за всім, що відбувається навколо. Не варто іти на спортивні рекорди і вирішувати проблеми силою. Дисципліна та саморганізованість допоможе вам досягти бажаного результату.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не намагайтеся повчати дітей. Покажіть їм гідний приклад. Не проводьте усі дні зі смартфоном у руках. Почитайте книгу, сходіть у театр. Швидко наставатиме втома. Подбайте про повноцінне харчування.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не час дбати про покращення матеріального становища. Займіться своєю оселею. Змініть інтер'єр, придбайте нові меблі, зробіть ремонт на дачі. Кохані потребуватимуть вашої уваги. Не ігноруйте їхні прохання, якщо не хочете втратити свою половинку.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Прислухайтеся до порад знайомих та коханих. Вони підкажуть, що вам необхідно та як цього досягти. Візит до офтальмолога заплануйте на вівторок або четвер. Вдасться покращити зір.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Заробітки вас потішать. Не втрачайте час на відпочинок. Плануйте насичений графік. Вдасться відкласти солідні заощадження. Не забувайте іти на компроміси. Не варто наполегливо відстоювати лише власну точку зору.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Відновіть листування з далекими родичами. Це допоможе вам дізнатися більше про своє коріння. Вдалий час, аби поборотися із зайвою вагою. Є шанси скинути кілька зайвих кілограмів. Потішить результатом нова дієта.

Квітень - час роздумів і відважних вчинків. Ті, хто ризикнуть і спробують щось нове, виграють. Астрологиня назвала знаки-щасливчики.

Зараз ви читаєте новину «Непристойно багаті: ці чотири знаки купатимуться у розкоші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути