Ексклюзиви
четвер, 29 липня 2021 12:55

Не всякий стіл підходить. Як обрати меблі для святкування вдома
8

Правильне розставлення столів - запорука вдалого й комфортного святкування.
Фото: idei-dekoru.com
Щоб гості не тіснилися й не сиділи в притул один до одного, на одну людину будь-якої комплекції розраховують мінімум 80 см.
Якщо компанія до 25 осіб і місце проведення вузьке - розміщують в одну лінію.
Якщо гостей більше - літерою Г чи Ш не формують, це не є сучасним. Розміщують "ялинкою".
Оформлення столів залежить від смакових уподобань молодят.

Правильно підібраний стіл - запорука успішного весільного бенкету. Має бути не менш як 1,5 м завширшки, щоб з обох боків розмістити гостей. Стандартний стіл 80 см не підходить, замалий. Меблі розміщують залежно від розміру місця проведення. Оформлення столів залежить від смакових уподобань молодят.

Автор: idei-dekoru.com
  Сучасний тренд - комбінувати столи різних форм.
Сучасний тренд - комбінувати столи різних форм.
Про це Gazeta.ua розповіла Катерина Зайцева, організаторка свят.

"Під час весільного бенкету варто врахувати розмір святкових столів. Завширшки він має бути не менш ніж 1,5 метра. Щоб із двох боків комфортно розсадити гостей, викласти посуд та їжу. Стандартний стіл 80 сантиметрів замалий", - сказала організаторка.

Щоб гості не тіснилися й не сиділи впритул, на одну людину будь-якої комплекції розраховують щонайменше 80 см. Правильне розставлення столів - запорука вдалого й комфортного святкування. Якщо компанія до 25 осіб і місце проведення вузьке - розміщують в одну лінію. Якщо гостей більше - літерою Г чи Ш не формують, це не є сучасним. Розміщують "ялинкою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як організувати весільний фуршет: поради експерта

"Для цього беруть прямокутні столи й розставляють діагонально від головного паралельно один одному. Тобто стіл молодят розміщують упоперек і відносно нього по обидва боки розставляють меблі для гостей. Якщо місце проведення велике - вдалим рішенням є круглі столи діаметром 1,8 метра. За нього можна посадити до 11 осіб. Гості за ними зможуть без жодного дискомфорту контактувати одне з одним і бачити людей поряд", - продовжила Зайцева.

Оформлення столів залежить від смакових уподобань молодят і бюджету свята.

"Якісна скатертина до підлоги - мінімальний декор, який має бути. Вона в жодному разі не має звисати на 30 сантиметрів від столу, це не матиме святкового вигляду. Довга приховає всі особисті речі гостей, бо на фото чи відео такі моменти завжди впадають в око", - розповіла Зайцева.

Узяти скатертину напрокат коштує в середньому 350-650 грн. Вартість залежить від компанії, що надає послуги, і міста. Також заздалегідь треба уточнити, чи входить у вартість прасування. Бо деякі орендодавці беруть за це додаткові кошти. Усе інше: квіти, свічки, таблички з іменами гостей - за бажанням можна замовити в декоратора чи зробити самому.

Племінниця принцеси Діани модель 30-річна Кітті Спенсер вийшла заміж за мільярдера 62-річного Майкла Льюїса, який на п'ять років старший за її батька. Коханий моделі є власником компанії одягу Whistles і має трьох дітей від першого шлюбу.

Зараз ви читаєте новину «Не всякий стіл підходить. Як обрати меблі для святкування вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути