середа, 19 травня 2021 14:26

"Не хочу, щоб мама померла, як бабуся" - на порятунок матері трьох дітей потрібна допомога

Автор: Фото надане Валерією Кадановою
  44-річній Оксані Кадановій із Кам’янки на Черкащині на лікування раку молочної залози потрібна допомога.
44-річній Оксані Кадановій із Кам’янки на Черкащині на лікування раку молочної залози потрібна допомога.

У 44-річної Оксани Каданової з Кам'янки на Черкащині виявили рак молочної залози. Жінка має пройти хімієтерапію, після якої буде операція. На лікування рідні просять допомогу.

"У мами виявили агресивний тип раку. Відповідно таким має бути й лікування, - розповіла Gazeta.ua дочка Валерія Каданова. - 31 травня чекаємо на результат біопсії, щоб знати, яка саме пухлина. Опісля лікарі призначать кількість курсів хімієтерапії та проведуть операцію. На неї потрібно майже 50 тисяч гривень. Яка сума потрібна буде на хімієтерапію, ще не знаємо. З допомогою родичів, знайомих, колег і небайдужих людей ми зібрали частину грошей. Але з огляду на те, яким буде лікування, це мізерна сума. Наша сім'я незаможна. Нас у батьків троє. Я працюю продавцем, один брат - студент, іншому 10 років. Мама працює слюсарем у газовому господарстві. Тато на пенсії, підробляє теслею. Часу в нас обмаль, зважаючи, що хвороба агресивна. Від такої ж померла мамина мама. Я не хочу, щоб ситуація з бабусею повторилася і з мамою. Сама завжди допомагаю іншим, бо маю рідкісну групу крові. Якщо треба, їду своїм коштом на станцію переливання в Черкаси. Бо розумію, коли є різні ситуації. Тепер змушена сама звертатися по допомогу, щоб урятувати маму. Буду вдячна всім, хто відгукнеться".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Замість глюкози, медсестра вколола димедрол. У Влада зупинилося дихання" - мати на лікування ДЦП сина просить допомоги

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 41 49 49 91 49 94 00 23, Монобанку: 5375 4141 1065 3044, "Райффайзен банку Аваль": 4149 5001 4708 5651 або А-банку: 5375 2351 0639 9627 (Каданова Валерія Миколаївна).

Зараз ви читаєте новину «"Не хочу, щоб мама померла, як бабуся" - на порятунок матері трьох дітей потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути