Ексклюзиви
четвер, 03 квітня 2008 15:21

Названі найгірше одягнені знаменитості (ФОТО)

Британський журнал GQ склав рейтинг знаменитостей, що погано одягаються, повідомляє TheIndependent.

Рейтинг GQ очолив комедійний актор Рассел Бранд, що потрапив туди за пристрасть до обтягуючих джинсів, жилетів і інших речей, які виглядають на ньому на кілька розмірів менше. За ним слідує фронтмен британської рок-групи BabyshamblesПіт Догерті, що має неохайний вигляд, не дивлячись на достатньо елегантний одяг. Співака ліванського походження Міку (Mika), звинуваченого GQ в любові до рожевих піджаків, TheIndependent виправдовує, указуючи, що його "мультяшна" зовнішність і велика кількість в його гардеробі яскравих квітів відповідають музичному стилю цього виконавця.

Прем"єр-міністр Великобританії Гордон Браун потрапив в цей список на третє місце, проте така оцінка його стилю здається дуже суворою, коментує TheIndependent. З костюмами у британського прем"єра проблем немає - все псує його незручність і відчутна скутість в манері триматися. Інший відомий англієць, футболіст Девід Бекхем, опинився на дев"ятій позиції через відсутність власного стилю в одязі.

У рейтингу найбільш позбавлених смаку людей також опинилися телеведучий і комік Джонатан Росс (JonathanRoss), музикант Джеймс Блант (James Blunt), відомий шеф-кухар Гордон Ремсей (Gordon Ramsay), популярний телеведучий програм для автомобілістів Джеремі Кларксон (Jeremy Clarkson) і лідер групи Razorlight Джоні Борелл (Johnny Borrell).

Раніше журнал GQ склав також список найелегантніших людей Великобританії, який буде опублікований в травні. Перше місце дісталося акторові Денієлу Крейгу, виконавцеві ролі Джеймса Бонда. Цікаво, що серед найелегантніших британців опинився і Девід Бекхем, без якого взагалі не обходиться жоден подібний рейтинг. Так, Бекхем потрапив в список найкокетливіших знаменитостей, складений Джілл Шпігель, автором книг про флірт і кокетування, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Названі найгірше одягнені знаменитості (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути