Ексклюзиви
середа, 27 лютого 2008 15:07

Названо 20 кращих жінок України (ФОТО)

Журнал "ELLE" склав список з 20 імен найвпливовіших, найвідоміших і найуспішніших жінок України. Залежно від роду діяльності, українки потрапили в різні групи рейтингу.

Наприклад, у сфері культури видавці вважають, що найяскравішими є співачка Ніна Матвієнко, письменниця Оксана Забужко і кінорежисер Кіра Муратова.

У шоу-бізнесі армією прихильників командують Софія Ротару і Наталія Могилевська.

У Медіа серед інших сильних жінок виділяються головний редактор інтернет-видання "Українська правда" Олена Притула, заступник головного редактора "Дзеркала тижня" Юлія Мостова і генеральний продюсер телеканалу "Інтер" Ганна Безлюдна.

Моду в Україні творять дизайнер Лілія Пустовіт, голова організаційного комітету UkrainianFashion WeekІрина Данилевська і співволодільниця HelenMarlen GroupОксана Кавіцка.

Абсолютні чемпіонки гімнастики і просто красуні Лілія Подкопаєва і Ганна Бессонова прославили Україну на весь світ своїми досягненнями в спорті.

Говорять, що щастя не в грошах, а в умінні ними розпоряджатися. Цією цінною і рідкісною здатністю, на думку експертів, володіють народний депутат Наталія Королівська і заступник генерального директора компанії EastoneЮлія Чеботарьова.

А от політика в нашій країні, на думку видавців журналу, під каблуком Юлії Тимошенко, Раїси Богатиревої і Інни Богословської.

За 2007 рік, завдяки бездоганній виборчій кампанії і власній харизмі, Тимошенко зробила неможливе, збільшивши армію своїх прихильників на 1,5 мільйона чоловік. Вона не перестає бути жінкою, а її образ вже вважається легендою світової моди.

Стиль прем"єра якимсь чином успадковує і голова фракції Партії регіонів Раїса Богатирева. З кожним роком "номер другий" у виборчому списку партії не тільки добивається нових висот, але і хорошіє. Секрет омолоджування, за її словами, у відвідинах басейну і обмеженні кави і сигарет.

Члена Партії регіонів Інну Богословську успіх супроводить з 22 років, коли вона виграла свою першу справу. Сьогодні Інна Германівна працює у Верховній Раді. А організувавши два концерти в Україні відомого балканського композитора Горана Бреговіча, тепер вона не може жити без музики: " Якщо я не провожу три години на концерті справжнього майстра, потім місяць можу дихати повними грудьми", - говорить Богословська-політік, передає VIP.

Зараз ви читаєте новину «Названо 20 кращих жінок України (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути