Ексклюзиви
четвер, 29 березня 2007 14:03

Названі найсексуальніші ніжки Голівуду (Фото)
10

Впливовий американський журнал про життя знаменитостей Life&Style опублікував список найкрасивіших ніг Голівуду. На думку американського журналу, найсексуальнішими ногами володіє зірка "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія. Опитування показало, що саме її довгі, загорілі і підтягнуті ніжки більше всього викликають заздрість жінок і будять уяву чоловіків. Нічого дивовижного, адже минула професія Єви - інструктор по аеробіці, тому вона і сама чудово знає, чого коштують її прекрасні ноги. До речі, Лонгорія вже декілька років поспіль не дає спокою прихильникам красивого тіла. У 2005 році вона очолила список найгарячіших дівчат, складений журналом Maxim. Цікаво, що почесне срібло в списку дісталося не прекрасним доглянутим жіночим ніжкам, а сильним чоловічим ногам актора Метью Макконахі, що полюбився глядачам після блискучого виконання ролей у низці романтичних комедій. Постійні відвідини вечірок позитивно позначилися на місці в цьому рейтингу тусовщиці Періс Хілтон, читачі журналу високо оцінили її ноги і поставили їх володарку на третє місце.
Кемерон Діас, нині найвисокооплачуваніша актриса Голлівуду, зайняла четвертий рядок рейтингу. Замикає п"ятірку Бейонс Ноулз, що недавно зіграла роль у фільмі "Дівчина мрії". У почесний список також увійшли модель Кейт Мосс і актриса Миша Бартон, повідомляє РБК.
Зараз ви читаєте новину «Названі найсексуальніші ніжки Голівуду (Фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути