понеділок, 21 липня 2008 09:37

Названа найсексапільніша дівчина Росії (ФОТО)
5

Титул найбажанішої дівчини Playmate-2008 27-річна Маша Смирнова отримала від російської версії журналу Playboy.

У жовтні минулого року ефектна брюнетка з"явилася на його глянцевій обкладинці і стала дівчиною місяця. А в минулі вихідні до цього додалося і звання дівчини року.

"Я переживала: як відреагує мій тато, коли побачить мене, напіводягнену, прямо на обкладинці журналу, - є відвертою Марія. - А він раптом подзвонив і привітав: "Дочка, дивлюся на тебе і думаю: невже це диво народив я?!"

Правда, багато років батьки Марії скептично відносилися до її захоплення модельним бізнесом. Їх можна зрозуміти - звичайна робоча сім"я. І тут на тобі - найсексуальніша жінка Росії! Довелося змиритися.

До речі, дівчиною року за версією "Плейбоя" Маша ставала ще в 2000 році. Причому через ці зйомки, вже будучи "Міс Росія", вона не потрапила на конкурс "Міс Всесвіт-2003".

Свій останній успіх сексапільна красуня відзначила в новому гламурному клубі, що належить колишньому "фабрикантові" Тіматі. Клуб був оформлений в стилі "Супергерої" і весь завішаний розтяжками з голою красунею. На цьому фоні було дуже незвично бачити героїню вечора в числі гостей, одягнену дуже скромно і зовсім не зухвало.

Маша приймала поздоровлення і подарунки. Окрім статусу "най-най" дівчина отримала з рук головного редактора журналу Володимира Ляпорова традиційного бронзового зайчика. А також шикарний автомобіль Chrysler300c, який спеціально підняли в клуб на 7-й поверх і кольє з діамантами. Також Марія стала власницею ексклюзивного інкрустованого діамантами, смарагдами і білим золотом телефону. Під тривалі оплески переможниця розрізала величезний торт.

На питання про своє майбутнє - все-таки ролі сексапільних дівчат, як правило, недовговічні - відповідала невитіювато: "Поки у мене все добре!", повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Названа найсексапільніша дівчина Росії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути