Ексклюзиви
субота, 20 січня 2018 16:56

Назвали улюблені місця відпочинку українських політиків

Назвали улюблені місця відпочинку українських політиків
Експерт розповіла, де люблять відпочивати VIP-особи, в тому числі і політики. Фото - vesti-ukr.com

Українські VIP-особи, в тому числі і політики, віддають перевагу відпочинку як у екзотичних країнах, так і у місцях, які є більш відомими середньостатистичному загалу.

Є два типи відпочинку VIP-класу – затребувані курорти та ексклюзивні преміум-курорти. Про це розповіла туристичний експерт Олена Суботіна, передають "Вести".

"До перших можна віднести такі напрямки, як Домініканська Республіка, Куба, Мексика, ОАЕ, Мальдіви, Таїланд, В'єтнам, Італія, Іспанія, Австрія, Швейцарія, Франція, Фінляндія, Андорра. Другому типу відпочинку віддають перевагу найвимогливіші та заможні туристи, які хочуть насолодитися самотою. Вони обирають Маврикій, Філіппіни, Сейшели, Індонезію. Також популярним є відпочинок на островах: Сент-Барт, Сент-Мартен (Карибські острови), Фіджі, Бора-Бора", - каже експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канни, Нью-Йорк, білий "Мерседес" - як живуть діти українських політиків

Оосновним критерієм вибору люксового відпочинку є рівень сервісу та комфорту, унікальні природні умови та розвинена інфраструктура, а також відсутність на курортах співвітчизників.

"У деяких випадках заможні українці задля уникнення зустрічі із представниками ЗМІ, вибирають преміум-готелі закритого типу. А серед найпоширеніших побажань забезпечених туристів можна виділити: переліт бізнес-класом, надання VIP-трансферу, VIP-стійки в аеропортах, VIP-зали очікування, індивідуальні екскурсійні та розважальні програми. Вартість відпочинку класу "люкс" стартує від 5 тисяч доларів за тиждень для популярних країн і від 1,5 тисячі доларів за добу за номер в найрозкішніших готелях екзотичних курортів", – додала Суботіна.

Президент Петро Порошенко в новорічну ніч був із родиною у Києві. Кілька днів він провів у державній резиденції "Гута" на Івано-Франківщині". Потім кілька днів Порошенко відпочивав на Мальдівах.

Зараз ви читаєте новину «Назвали улюблені місця відпочинку українських політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути