четвер, 14 липня 2011 21:35

Навпроти місця краху "Булгарії" президент Татарстану побудує мечеть і каплицю

Навпроти місця краху "Булгарії" президент Татарстану побудує мечеть і каплицю

Президент Татарстану Рустам Мінніханов пообіцяв родичам загиблих під час аварії теплохода "Булгарія" навпроти місця трагедії побудувати мечеть і православну каплицю. Про це повідомляє в четвер прес-служба Мінохоронздоров'я республіки.

Зустріч президента з родичами загиблих пройшла в четвер у Казані, в Республіканському бюро судово-медичної експертизи, в морзі якого проводиться упізнання тіл. Глава республіки також повідомив, що тільки що повернувся у місця надзвичайної події, розповів про хід пошукових робіт.

"Робота не затихає, триває, сили не зменшилися. У пошукових роботах беруть участь 500 осіб, кілька разів оглянуті всі доступні приміщення теплохода", - сказав президент.

Нагадаємо, за останніми даними, на поверхню були підняті тіла 113 загиблих у катастрофі теплохода "Булгарія", упізнані 102 особи. Усього з 208 чоловік, що знаходилися на борту, врятувалися 79.

Круїзний теплохід "Булгарія" затонув у неділю під час шторму в Куйбишевському водосховищі на території Татарстану в трьох кілометрах від берега. Туристичне судно прямувало з міста Болгар в Казань.

Зараз ви читаєте новину «Навпроти місця краху "Булгарії" президент Татарстану побудує мечеть і каплицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути