понеділок, 09 червня 2008 15:06

Наталя Могилевська шукає українського Роббі Уїльямса (ФОТО)
7

На цьому тижні біля стадіону "Олімпійський" було спекотно. Нетямуща людина могла б запідозрити, що сьогодні тут пройде концерт Тіни Тьорнер, Мадонни і Ріккі Мартіна одночасно. На ділі все опинилося трохи інакше. Поблизу розспівувалися претенденти на участь в другій українській "Фабриці зірок" на Новому каналі.

Наші кореспонденти потрапили на кастинг приблизно до години дня. На той час вже зареєструвалися більше п"ятисот потенційних учасників. Були такі, хто приїхав на дорогих іномарках. Проте стояти в багатогодинній черзі під сонцем довелося всім.

Деякі люди приходили на кастинг одні, інші - з музичними колективами, що вже сформувалися, треті - просто за компанію. Зустрічалися навіть досить екзотичні екземпляри. Наприклад, одна дівчина надягла національний костюм, що плавно трансформувався в наряд східної танцівниці.

Цікаво, що пробувати щастя сюди прийшли не тільки громадяни України. Білявка Яна і четверо хлопців з Гвінеї познайомилися пару років тому. З тих пір вони разом виступають на різних вечірках. Дівчина танцює східні танці і співає, а хлопці підспівують і грають на африканських барабанах.

- Не знаю, чи дозволять нам заспівати всім разом, але хотілося б! - прокричали хлопці і сховалися в залі, де проходив кастинг.

Більшості ж все-таки було не до розмов. Вони уважно прислухалися до кожного шереху, що доносився за дверима.

У самому залі панувала не менш напружена атмосфера. Ще б! Оглядини претендентів проводила "залізна" леді українського шоу-бізнесу, музичний продюсер "Фабрики" Наталя Могилевська. Відчувалося, співачці не уперше працювати з молодими талантами.

- Та я половину з них знаю! - сплескала руками Наталя, коли до залу увійшла чергова десятка конкурсантів. - Вони в "Шансі" були!

Проте не це допомагало хлопцям і дівчатам отримати запрошення на наступний кастинг. Як показалося з боку, найбільше уваги жюрі приділяло конкурсантам, які не тільки володіють сильним голосом, але і яскравою індивідуальністю або самі пишуть пісні.

Тим, хто не пройшов на наступний кастінг, Могилевська м"яко говорила: "Спасибі!" А ось з тими, хто їй сподобався, не церемонилася:

- Дівчина, схудніть! Дайте нам до наступного кастингу мінус три кілограми! І приходьте.

До речі, деякі так старанно готувалися до виступу, що, навпаки, нашкодили собі.

- Даруйте, у мене сіли зв"язки, - збентежено прошепотів хлопець. - Але дещо я вам все-таки покажу.

Щоб компенсувати тимчасову втрату голосу, молода людина вирішила продемонструвати своє уміння рухатися і чарувати. І трохи на заліз на стіл перед жюрі! Отже мрія Могилевської практично здійснилася. Недаремно перед кастингом вона оголосила, що хоче знайти серед учасників українського Роббі Уїльямса, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Могилевська шукає українського Роббі Уїльямса (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути