Ексклюзиви
четвер, 22 березня 2012 22:00

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

Гвалтівник Оксани Макар у підлітковому віці викрав $ 10 тисяч у батьків

Гвалтівник Оксани Макар у підлітковому віці викрав $ 10 тисяч у батьків

Один із гвалтівників 18-річної Оксани Макар, 24-річний Максим Присяжнюк, в дитинстві крав у батьків гроші. Коли вчився в 10 класі, він викрав $10 тис.

"Про це весь город гудів. Два місяці в Миколаєві він гроші витрачав. Кажуть, в усіх ресторанах побував. Кілька тисяч дружкам своїм віддав, бо жити десь треба було, а неповнолітнього в готель не взяли б. Коли через два місяці гроші в нього кінчилися, і він сам вернувся, батьки навіть не покарали його", - розповіла Gazeta.ua продавчиня магазину навпроти будинку Присяжнюків у райцентрі Єланець Миколаївської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Макар ходила на трасу заробляти проституцією - сусідка

Максим Присяжнюк — усиновлений син екс-голови Єланецької райдержадміністрації Людмили Присяжнюк. Перша усиновлена дитина, Оксана, померла через вади серця у 12-річному віці. Через це батьки все дозволяли Максиму і ніколи його не сварили.

"А він розпоясався, в школі дітей ногами бив. Потім прийде мама чи тато в школу і вияснять, що побита дитина винна, а Максим захищався, або й зовсім в цей час в іншому класі був. Одного разу він журнал вкрав, бо погані оцінки мав. А в старших класах напоїв одну дівчину і згвалтував її. То дитина мусила з міста виїхати, бо на неї всі пальцями тикали", - пригадала про гвалтівника продавчиня Людмила, яка торгує залізяччям на Єланецькому ринку.

Нагадаємо, 9 березня Євген Краснощок, 23 роки, разом із приятелями, 22-річним Артемом Поганесяном і на рік старшим Максимом Присяжнюком, згвалтували 18-річну Оксану Макар.

Щоб та не заявила в міліцію, придушили її. Тіло загорнули в простирадло і віднесли на будмайданчик. Там кинули в яму зі сміттям і підпалили. У дівчини обгоріло 55% поверхні тіла, зварилися нирки, обгоріла печінка. Напівживу, її знайшов у ямі випадковий перехожий.

Зараз ви читаєте новину «Гвалтівник Оксани Макар у підлітковому віці викрав $ 10 тисяч у батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути