вівторок, 13 квітня 2010 13:57

Знайшовся зниклий "приватизаційний" київський чиновник

Знайшовся зниклий "приватизаційний" київський чиновник

Начальник главку комунальної власності Київміськдержадміністрації Анатолій Чуб, щодо якого ходили чутки, що він пропав, заявив, що знаходиться в Києві, але останнім часом дійсно спеціально обмежував своє спілкування з іншими людьми. Про це він сказав "Сегодня".

"У мене було дуже багато роботи, було не до спілкування. А зараз я в лікарні, під крапельницею. Нервова напруга", - сказав він.

Що стосується пропажі приватизаційних документів, то Чуб вважає, що це не така велика проблема. "Для того, щоб відновити всі документи, потрібно не дуже багато часу", - сказав він.

Нагадаємо, в кінці березня у глави комісії Київради з питань приватизації, депутата від Блоку Черновецького Петра Іванова на парковці на проспекті Перемоги викрали джип "Фольксваген" вартістю близько $80 тисяч, в якому знаходилися приватизаційні документи. Опозиція тоді заявляла, що це фіктивне викрадення, а насправді команда мера намагається замести сліди.

У справі з приватизаційними документами Київради за 2006-2010 роки, які пропали разом з машиною депутата Петра Іванова, пропав начальник главку комунальної власності Анатолій Чуб.

Зараз ви читаєте новину «Знайшовся зниклий "приватизаційний" київський чиновник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути