понеділок, 17 серпня 2009 17:07

Наша Коц-Готліб в купальнику викликала фурор на "Міс Всесвіт"

Автор: Фото Reuters
 

23 серпня на Багамських островах відбудеться конкурс краси "Міс Всесвіт-2009" (Miss Universe 2009).

В період підготовки до фіналу графік перших красунь планети дуже насичений. Дівчата репетирують, беруть участь в зйомках і добродійних прийомах, подорожують по країні, зустрічаються з офіційними особами, катаються на шикарній яхті, гуляють по місцевому зоопарку. А в один з днів навіть побували на екскурсії на місцевій сигарній фабриці, де дівчатам влаштували майстер-клас з виготовлення сигар.

Окрім цього, красуні вже встигли прийняти участь в шоу національних костюмів, традиційно одному з найяскравіших в програмі конкурсу. Для нього всі учасниці шиють неймовірної краси і оригінальності костюми, ґрунтуючись на традиціях своєї країни. Наша конкурсантка Христина Коц-Готліб блищала в розкішній сукні "Либідь" від київського дизайнера Сергія Єрмакова.

Вже відбулося і шоу бікіні. Дівчата дефілювали перед членами журі і гостями в однакових купальниках. Наша Христина, пройшовшись уздовж кромки басейну фірмовою ходою солістки "Віа Гри", викликала справжній фурор, потрапила на перші сторінки місцевих газет і завоювала негласний титул "секс-символу конкурсу".

Днями також відбувся аукціон національних подарунків. Наша Христина представила незвичайний лот - м"яч з автографами гравців і власника ФК "Шахтар", повідомляє КП в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Наша Коц-Готліб в купальнику викликала фурор на "Міс Всесвіт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути