середа, 21 жовтня 2009 15:28

Наркобарони залишили труп у візку в супермаркеті (ФОТО)

Вже двадцять п"ять людей загинули в запеклих зіткненнях між бандами наркоторговців та поліцейськими у минулі вихідні в Ріо-де-Жанейро, другому за величиною місті Бразилії.

Місцева поліція тільки що виявила тіло чоловіка з кількома синцями і кульовими пораненнями всередині візка супермаркету в нетрях Морро Дос Макакос, в північній частині Ріо-де-Жанейро.

Сутички спалахнули в суботу, коли злочинці з банди наркоторговців "Коммандо Вермельо" спробувала захопити наркобізнес в районі, який знаходиться під контролем банди суперника "АмігосДосАмігос". У вікенд сталося кілька перестрілок, між цими двома бандами наркоторговців, а також між злочинцями і співробітниками міліції.

Щонайменше 12 автомобілів були спалені, коли торговці наркотиками намагалися відвернути увагу поліції від своїх конфліктів. Злочинцям також вдалося збити поліцейський вертоліт, убивши трьох поліцейських.

Після цього поліція почала операції в міських нетрях в північному районі Ріо, щоб заарештувати злочинців. Було вилучено наркотики і зброю, включаючи важке озброєння, які могли використовувати, щоб збити поліцейський вертоліт.

Губернатор бразильського штату Ріо-де-Жанейро Сержіу Кабрал, сказав у понеділок, що 58 млн доларів будуть виділені для кращої підготовки місцевих поліцейських сил. Президент Бразилії Луїс Інасіо Лула да Сільва також запропонував свою підтримку федеральному уряду, повідомляє Eastday.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Наркобарони залишили труп у візку в супермаркеті (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути