середа, 11 лютого 2009 08:44

Найвпливовіші пари Голлівуду (ФОТО)
5

Журнал People склав рейтинг найвпливовіших пар Голлівуду. Ці люди не тільки привертають до себе максимум уваги, але і викликають пошану.

До їхньої думки прислухаються, ними захоплюються, їм наслідують.

1. Енжі та Бред

Звичайно ж, хто ще може бути на вершині рейтингу, окрім супермами та супертата?! Імена Анжеліни Джолі (33 роки) та Бреда Пітта (45 років) - у всіх на вустах. Вони роблять успішну кар"єру, присвячують себе добродійності та з радістю займаються будинком, в якому граються троє рідних та троє прийомних дітей.

- Іноді здається, що тебе оточує хаос, - говорить Бред. - Але справжня радість - бути удома!

Ці діти - справжні молодці! Їх погляди, ставлення до світу та допомоги іншим повністю співпадають. Безліч людей в світі мають такі ж можливості, але мало хто з них має бажання витрачати сили і час на когось, окрім себе.


2. Кейті та Том

Вже пройшли два роки після того, як вони одружилися, а здається, що медовий місяць у Кейті Холмс (30 років) та Тома Круза (46 років) продовжується. Вони виховують чарівну дочечку Сурі, яку люблять показувати публіці.

- Я знав, що хочу одружитися на Кейті, коли я тільки зустрів її, - говорить Том.


3. Бен та Дженніфер

Акторам Бену Аффлеку (36 років) та Дженніфер Гарнер (36 років) минулий рік приніс поповнення сім"ї. У них народилася друга дочечка - Стефанія Роуз. А в кінці року для Бена був ще один привід порадіти: Обама став президентом США. Актор дуже підтримував цього кандидата та агітував за нього.


4. Бейонсе та Джей-Z

Хоч вони і опинилися всього на 4 місці в рейтингу People, проте співачка Бейонсе (27 років) і репер Джей-Z (39 років) - пара N1 у хіп-хопі та R&B . У них вже є 10 мультиплатинових альбомів. І парочка не збирається зупинятися. В кінці минулого року Бейонсе стала найбільш затребуваною співачкою в світі.


5. Джада та Уїлл

Уїлл (40 років) та Джада Пінкетт (37 років) Сміти довели всім, що в Голлівуді теж кохання може жити довго. У листопаді вони відзначили 11 річницю весілля. Уїлл називає Джаду зразковою дружиною. І всі навколо підхопили його слова.


Зараз ви читаєте новину «Найвпливовіші пари Голлівуду (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути