Ексклюзиви
четвер, 27 серпня 2009 11:07

Найвигідніша зірка Голлівуду один долар перетворює на 160

Найвигідніша зірка Голлівуду один долар перетворює на 160

23-річний актор Шайя ЛаБеф, відомий за головною роллю у фільмі "Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа", став, за версією журналу Forbes, найрентабельнішою зіркою Голлівуду. Видання підрахувало, що він приносить 160 доларів прибутку на кожен вкладений в нього долар. "ЛаБеф - мрія кожної студії", - запевняє ділове видання.

Друге місце дісталося шотландцеві Джеймсу Макевою (картини "Особливо небезпечний", "Пенелопа", "Спокутування"). Цей актор раніше був відомий в основному за ролями в малобюджетних фільмах, що заслужили схвальні відгуки критиків, але не продемонстрували великі касові збори. Зайняти другий рядок в рейтингу, пише Forbes, Макевой зміг багато в чому завдяки участі у фільмі "Особливо небезпечний", який при відносно невеликому бюджеті заробив в прокаті 342 млн доларів. Кожен долар, вкладений в Макевоя, приносить, за підрахунками видання, 114 доларів прибутку.

На третьому місці в рейтингу Forbes - 21-річний канадець Майкл Сєра, який знявся, зокрема, у фільмах "Джуно" і "Суперперці". Цей актор, який знімається, в основному, в молодіжних комедіях, на кожен заплачений йому долар гонорару приносить творцям фільмів 102 долари.

Четверте місце дісталося виконавцеві головної ролі в кіносеріалі про пригоди Гарі Поттера Денієлу Редкліффу. Фільми про хлопчика-чарівника в цілому заробили в світовому прокаті 5,3 мільярда доларів. Проте гонорари Редкліффа ростуть з кожним новим фільмом, і його "рентабельність" лише 1 до 93.

Замикає п"ятірку найвигідніших акторів Роберт Дауні-молодший. Як відзначає Forbes, таке високе місце в рейтингу Дауні-молодший зміг зайняти завдяки касовому успіху "Залізної людини", де він зіграв головну роль. Кожен вкладений в цього актора долар приносить творцям фільмів 78 доларів прибутку, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Найвигідніша зірка Голлівуду один долар перетворює на 160». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути