середа, 26 грудня 2007 09:50

Найдорожчі коштовності світу (ФОТО)
6

Дорогі подарунки для найближчих традиційно шукають в ювелірних крамницях. Про особливості вибору для товстосумів розповідає телеканал ABC News.

Коштовності залишаються одним з найбільш поширених способів продемонструвати свою увагу близьким на Новий рік. Майже третина подарунків - саме коштовні прикраси.

Вельми розкішно виглядає намисто з нової колекції ювелірного будинку Cartier. Серія під назвою Inde Mysterieuse (Загадкова Індія) нагадує про першу поїздку братів Картье до Індії. З"явившись в Бомбеї в 1910 році, французькі ювеліри викликали справжній фурор серед індійських правителів.

Представлене кольє складається із смарагду  вагою 37,88 карат і діамантового намиста.

Зовсім по-іншому виглядає кольє з колекції Delices de Cartier. У намисті з 18-каратного білого золота розкішно поєднані алмази, морганіти, рубіни, рожеві сапфіри, зелені беріли, перідоти, мандарини і аметисти.

Ці браслети виконані з 18-каратного золота і великих перлів, здобутих на Таїті і в Південному морі біля берегів Азії. Доповнюють розкіш ограновані алмази. Кожний з цих браслетів серії Classic Combination від ювелірного будинку Cellini коштує вже більше 21 тисячі доларів.

Наступне кольє унікальне тим, що всі коштовності в ньому представлені в природних тонах. Білосніжне намисто складається з алмазів, основою для яких служить платина і золото. Але про ціну шедевра нічого не відомо.

Вражаюче намисто з великих смарагдів і алмазів, розроблене компанією Bulgari.

Галерею найдорожчих коштовностей світу завершує кольє Bulgari з сапфіром Long Life (Довге життя) вагою цілих 144 карати, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчі коштовності світу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути