середа, 28 травня 2008 13:58

Над в"єтнамським островом вибухнув НЛО (ФОТО)

 
На острів Фукуок, що належить В"єтнаму, впали металеві уламки потерпілого аварію невідомого літального апарату, повідомляє РІА Новости з посиланням на місцеві ЗМІ. За даними командувача військовим районом повіту Фукуок Нгуєн Ван Куї, приблизно о 10:30 годині за місцевим часом 27 травня над небом північної частини острова пролунав сильний вибух, після чого з неба посипалися металеві уламки.

Один з них пробив залізний дах житлового будинку, проте ніхто з місцевих жителів не постраждав. До вечора місцеві жителі знайшли шість уламків сірого кольору різних розмірів. Найбільший з них був розміром 70 на 150 сантиметрів.

В"єтнамське інформаційне агентство з посиланням на військове джерело повідомляє, що вибух стався на висоті близько восьми тисяч метрів, проте поки не встановлено, який літальний апарат в той момент зазнав аварії.

"Вибух стався приблизно в 8 км. над рівнем землі. І, ймовірно, це був літак", - пишуть в"єтнамські ЗМІ із заголовком "НЛО підриває острів Фукуок". Проте місцева влада заявляє, що в названий час в районі інциденту в"єтнамські літаки, як військові, так і цивільні, не здійснювали польотів, повідомляє Reuters.

Інформацію про здійснення польотів спростували також сусідня Камбоджа і Таїланд. Розслідування продовжується.

Острів Фукуок (провінції Киензьянг) площею 56,2 гектара є найбільшим з в"єтнамських островів. Він знаходиться в районі затоки Таїланду, в 45 кілометрах на захід від приморського містечка Хатієн.

Зараз ви читаєте новину «Над в"єтнамським островом вибухнув НЛО (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути