середа, 19 травня 2010 12:01

Над Черкасами сфотографували НЛО (ФОТО)

У понеділок ввечері, о 19.40 над полем біля черкаського аеродрому бачили невпізнаний літальний об'єкт. Його випадково сфотографував місцевий мешканець Володимир Линник.

"Гуляв у полі. Із собою був фотоапарат. Вирішив пофотографувати небо. Пофотографував. Прийшов додому. Підключив до комп'ютера фотоапарат. На одній із фотографій побачив у небі щось схоже на НЛО. Фотографія непогана. Навіть освітлення лягло на об'єкт, як треба. Сонце було справа. Верх висвітлений, а от низ у тіні. По боках якісь вихрі. Може, око не ловило об'єкт, а ось камера піймала. Швидкість могла бути дуже великою", - розповів чоловік.

Останнім часом черкащани все частіше розповідають про незвичні явища в небі. За свідченнями очевидців, у вечірній та нічний час у небі над містом з"являються білі або яскраво-жовті вогники, які набирають велику швидкість і поступово зникають. Можна побачити незвичні явища у небі і вдень.

Минулого року чотири такі об'єкти випадково потрапили у кадр весільного фотооператора з Черкас.

"11 квітня 2009 року під час зйомки весілля зняв 4 об'єкти стержнеподібної форми, що безшумно пролітали на високій швидкості біля Пагорба Слави. Під час зйомок нічого не помітив. Монтуючи фільм, звернув увагу на щось, що перетнуло небо з боку Південно-Західного району і на високій швидкості пронеслось в бік Дніпра. Під час покадрового перегляду видно, що це не птахи, не літак. Привернула увагу незвичайна поведінка об'єктів. Кожен періодично розкривав дещо схоже на лопаті чи крила. Важко пояснити, що саме", - написав він на форумі "НЛО в Україні".

У січні 2006 року НЛО бачили одночасно десятки мешканців сіл Межиріч та Лука Канівського району.

"Це сталося десь після 20 години. Мене на вулицю покликав чоловік, щоб я подивилася на невідомий сяючий об'єкт. Вийшла з хати, бачу: над лісом і справді висить чималий перевернутий конус і весь сяє. Знизу від нього світиться 8-10 прожекторів, а зверху вогники проти часової стрілки рухаються і мигають рожево-малиновим кольором. Страшно не було, навпаки - дуже цікаво", - розповідала вчителька місцевої школи Віра Пробіч.

У вересні 2004 року НЛО бачили поблизу Умані, на трасі Одеса-Київ.

Черкаський астроном Микола Новосельський зазначив, що пояснень невідомим об"єктам може бути багато.

"Це можуть бути літаки з потужними ліхтарями. Це також може бути міжнародна космічна станція, у якої потужні сонячні батареї. Можливе і природне походження об"єктів: комети, погодний феномен, полярне сяйво чи інші оптичні ілюзії", - припустив він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Над Черкасами сфотографували НЛО (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути