Ексклюзиви
вівторок, 02 листопада 2010 10:42

Нацкомісія з моралі забракувала сьому "Пилу" для показу в кінотеатрах

Нацкомісія з моралі забракувала сьому "Пилу" для показу в кінотеатрах

Експертна комісія при Міністерстві культури і туризму України переглянула чергову частину фільмів жахів "Пила 7" і дійшла висновку, що цей фільм на кіноекрани України не повинен потрапити, повідомляє ЛІГА.

Нагадаємо, на підставі висновку експертної комісії Мінкульт відмовляє у державній реєстрації та видачі прокатного свідоцтва на фільми, які можуть завдати шкоди моральному і фізичному вихованню, культурному розвитку громадян, здоров'ю населення, а також на фільми порнографічного характеру і фільми, які пропагують війну, насильство, жорстокість .

Нагадаємо, кінострічка "Пила" була включена в 2010 році до книги рекордів Гіннеса, як найуспішніший фільм жахів у світі.

Pаніше члени Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Міністерстві культури і туризму України висновували, що фільм Бруно (Bruno) режисера Л.Чарльза містить художньо невиправдану демонстрацію статевих органів і відносин, гомосексуальних статевих актів у відверто натуралістичній формі, показ гомосексуальних збочень, ненормативну лексику, прояви садизму, антисоціальної поведінки, яка може завдати шкоди моральному вихованню громадян.

Зараз ви читаєте новину «Нацкомісія з моралі забракувала сьому "Пилу" для показу в кінотеатрах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути