Ексклюзиви
неділя, 14 квітня 2013 13:27

Розпочато серію суботників від "Молодих регіонів"
6

Фото: ФОТО прес-служби "Молодих регіонів"

13 квітня 2013 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" разом з молоддю Києва та представниками КП "Плесо" розпочали серію суботників на період весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста Києва у 2013 році на зонах відпочинку.

Як повідомляє прес-служба "Молодих регіонів", більше двадцяти активістів прибирали дитячий пляж в районі Гідропарку та прибережну територію озера Берізки.

Наші міста завалені сміттям. Не загадкові шкідники, а ми самі, наші сусіди чи друзі перетворили парки й озера, вулиці й дитячі майданчики на смітники. Придивитися лише, скільки людей бездумно кидає під ноги недопалок чи обгортку, пляшку чи гумку. "Так роблять усі", "тут і до мене було брудно", "хтось це прибере" – слабкі виправдання. Кожна нормальна людина хоче ходити чистими вулицями, бачити в парках зелену траву, а не бите скло і брудний папір.

Тому народний депутат України, голова ВМГО "Молоді регіони" Андрій Пінчук закликав наступного тижня усіх жителів Києва виходити на черговий суботник.

"Щоб чистота стала реальністю, потрібно зробити лише кілька речей: не смітити та гуртом прибирати. Кожен, хто хоч раз добровільно прибирав парк, вже ніколи не кине навіть недопалок повз урну. Більшість друзів такої людини теж перестануть смітити в її присутності. Так поступово – від людини до людини – країна стає чистішою. Зробіть країну чистішою для себе та своїх дітей".

Зараз ви читаєте новину «Розпочато серію суботників від "Молодих регіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути