четвер, 08 квітня 2010 17:24

Начальник районної міліції збив людину насмерть

Начальник районної міліції збив людину насмерть

Керівника райвідділу міліції на Київщині підозрюють у вбивстві. Тіло загиблого знайдено вчора о 9 вечора неподалік села Лизогубова Слобода на Київщині.

За інформацією речника МВС України Дмитра Андреєва, слідчо-оперативна група встановила, що людина загинула внаслідок наїзду автомобілем. Водій з місця пригоди втік.

Підрозділи ДАІ та патрульно-постова служба міліції Згурівського району, на території якого сталось убивство, почали пошук машини по гарячих слідах. Її знайшли на одній з місцевих СТО. Джерела в ГУ МВС Київської області повідомили кореспонденту Gazeta.ua, що автівка належить начальнику Згурівського райвідділу міліції Миколі Сухопарі. Дмитро Андреєв заявив, що посадовця узято під варту. Прес-служба міліції Київщини цю інформацію спростувала.

"Підозрюваний працює в Згурівському райвідділу міліції. Під варту його не брали. Опитали, але не заарештували. Немає 100% впевненості, що саме його машиною вбито людину", - каже голова прес-служби ГУ МВС у Київській області Микола Жукович.

Зараз експерти вивчають автомобіль підозрюваного. Якщо дійдуть висновку, що людину вбито цією машиною - проти її власника порушать кримінальну справу.

Кореспондент Gаzeta.ua спробував зв"язатись з Миколою Сухопарою. В черговій частині Згурівського райвідділу повідомили, що начальника немає на роботі. Коли він з"явиться - підлеглі Сухопари не знають.

"Розслідування цього випадку перебуває на особистому контролі міністра внутрішніх справ.

Жоден ганебний випадок нікому не зійде з рук, винуватці будуть жорстко покарані", - пообіцяв сьогодні під час брифінгу в МВС Дмитро Андреєв.

Зараз ви читаєте новину «Начальник районної міліції збив людину насмерть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути