понеділок, 15 червня 2009 12:09

На Волині пенсіонер зарізав дружину за груповий секс

На Волині пенсіонер зарізав дружину за груповий секс
На Волині пенсіонер зарізав 65-річну дружину, викривши її зраду.

Чоловік випадково підслухав телефонну розмову з сусідом, у якій жінка домовлялася зустрітися у нього на дачі.

Причому обговорювалися нетрадиційні інтимні подробиці майбутньої зустрічі. Виявляється, Людмилі подобалося, займатися сексом з декількома чоловіками одночасно.

Переконавшись, що "друг сім"ї", що був молодше подружжя на 20 років, давній коханець його дружини, чоловік від вуха до вуха перерізав їй горло.

Як розповів помічник начальника Луцької міліції Олег Плазовський, побачивши, як дружина розмовляє по телефону, Олександр зняв трубку паралельного телефону і почув, про що вона домовлялася з своїм знайомим. Після цього він узяв ніж, і завдав їй трьох удару в область шиї, які виявилися смертельними.

Пара прожила разом майже рік. Для обох цей шлюб був не першим. Олександр помічав, що всупереч поважному віку, його дружина Людмила серед місцевих чоловіків мала "незрозумілу" популярність. Правда, до якого ступеня доходив флірт, він не знав, хоча друзі й натякали на невірність дружини.

Людмила часто не ночувала удома, пояснюючи, що після роботи на присадибній ділянці, залишається на ніч на дачі. Продукти і алкоголь, які завдяки роботі дружини завжди були в будинку, заспокоювали чоловічу гордість Олександра, який тільки зрідка підробляв на "шабашках".

Затриманий чоловік просить замінити передбачуване 15-річне ув"язнення на вищу міру покарання. Говорить, що без коханої жінки, значення життя для нього пропало. Прохання чоловіка не вдовольнять, смертна страта в Україні відмінена 12 років тому.

Кримінал ТВ, ТСН
Зараз ви читаєте новину «На Волині пенсіонер зарізав дружину за груповий секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути