середа, 17 березня 2010 16:29

На Вінниччині за добу вилучили 4500 літрів коньяку та спирту

На Вінниччині за добу вилучили 4500 літрів коньяку та спирту

Вночі 16 березня в селі Лука-Барська Барського району на Вінниччині зупинили фуру "Форд-Транзит". В кузові виявили 10 діжок по 200 літрів наповнених спиртом. Про це повідомляють у прес-центрі обласної Державтоінспекції.

Контрабанду транспортували без документів водій вантажівки та його пасажир - приватний підприємець. Обоє виявилися мешканцями міста Бар. В гаражі підприємця міліціонери знайшли ще вісім 200-літрових та дванадцять 30-літрових діжок зі спиртом.

"З"ясували, що спирт перевозили із Деражнянського спиртосховища, що у Хмельницькій області. Його направляли до спиртового заводу в Барі. Той, що знайшли в гаражі, фасували для подальшого збуту. Автомобіль з вантажем затриманий на арештмайданчику міліції району. Розшукують осіб, які можуть бути причетні до злочину", - розповів Gazeta.ua Володимир Мотичко з Державтоінспекції Вінниччини..

Наступного ранку біля міста Немирів перепинили автомобіль "мазда-323". Водій, житель селища Стрижавка Вінницького району, намагався вивезти тринадцять 30-літрових каністр та 315 півлітрових пляшок з коньяком.

Проводиться слідство.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині за добу вилучили 4500 літрів коньяку та спирту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути