пʼятниця, 24 травня 2013 23:25

На "Сцені людства" у Черкасах покажуть 10 вистав

На "Сцені людства" у Черкасах покажуть 10 вистав
Фото: procherk.info

Сьогодні у Черкасах у музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відкривається міжнародний театральний фестиваль "Сцена людства". Захід проводять вже у восьме.

Фестиваль триватиме до 31 травня. Протягом тижня щодня на сцені театру будуть ставити нові постановки театри з Італії, Португалії, Польщі, Росії, Білорусі, а також українські зі Львова та Луганська. Дві вистави "Синій птах" Моріса Метерлінка та "Плате...Середземноморська утопія" за мотивами поеми Хуана Рамена Хіменеса "Платеро і я" покажуть під відкритим небом біля торгівельного центру "Хрещатик Сіті".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Іллі Опрі менш ніж сотню літрів вина за раз не купують

Дійство відкриває вистава Андрія Жолдака, Георга Бюхнера "Войцек". Квитки коштують від 40 гривень. Більшу частину продали напередодні.

- На сьогодні квитки майже усі продані. Уже навіть на найдорожчі вистави місця бронювати почали за місяць. Люди не шкодують грошей, бо це світова класика. Найдорожчі квитки коштують 150 гривень на вистави Олександра Марданя "Жінка. Фрагмент. Скандал без антракту", Янка Купала "Одвічна пісня", Антона Чехов "Чайка" пам'яті Богдана Ступки, Ісаака Бабеля "Одеські оповідання", "Биндюжник і король", - говорить касир театру Ганна Павлівна.

Зараз ви читаєте новину «На "Сцені людства" у Черкасах покажуть 10 вистав ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути