Ексклюзиви
понеділок, 23 листопада 2009 09:13

На "Аріані" перебуває 12-річна дівчинка - ЗМІ

На "Аріані" перебуває 12-річна дівчинка - ЗМІ

У неділю ввечері з"явилася сенсаційна новина: нібито на борту захопленої піратами "Аріани" з українцями на борту знаходиться... 12-річна блакитноока дівчинка.

Про це заявив капітан траулера "Алакрана", недавно звільненого з піратського полону за $3,5 млн.

Дівчинку капітан Рікардо Блах помітив, коли доставляв на балкер продовольство, медикаменти і паливо. За його словами, вона була там з матір"ю і батьком, головним механіком.

"Її мати благала мене узяти дівчинку з собою. Але я відмовився, тому що на їхньому судні було 12 піратів, а на нашому - 30", - цитує Блаха іспанське інформагентство SAPA.

Родичі членів екіпажу "Аріани" вважають цю інформацію чутками, стверджуючи, що подружніх пар з дітьми на судні бути не може.

"Я спілкуюся з дружиною стармеха (це Володимир Стрешний. - Авт.), у них двоє дорослих дітей. Він не міг завести дитини десь біля берегів Сомалі, це казки. Це, даруйте, гумор дужче одеського", - говорить дружина електромеханіка Олександра Фюта Галина.

Не може бути 12-річної дочки і у двох жінок, які знаходяться на борту суховантажу - кока Лариси Солинської і матроса Наталії Лось.

"І моя дочка нічого мені не говорила ні про яких дівчат на борту, - сказала матір Лариси Валентина Солинська. - Наречений Наталії ходить капітаном на іншому судні, дітей у них немає. Втім, іспанець міг прийняти за 12-річну дівчинку саму Наталію - якщо вона така ж, як її рідний брат, крихітна і маленька".

Джерело в МЗС теж засумнівалося в правдивості свідчень Рікардо Блаха: "Ми б знали, що на судні є підліток. Поки ж про це інформації не було".

За матеріалом Сегодня

Зараз ви читаєте новину «На "Аріані" перебуває 12-річна дівчинка - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути