четвер, 16 серпня 2007 12:11

На Пугачову можуть завести кримінальну справу

11 співробітників 3-го ОРЦ ОНП ОУВC Центрального округу столиці прийшли в офіс на Маросєйці. У полі зору відділу по боротьбі з податковими злочинами потрапила фірма "ЛІФА", генеральним директором якої є права рука примадонни Ольга Джавахадзе. Крім фінансових і юридичних справ Алли Борисівни Джавахадзе веде справи й інших зірок російської естради: Ігоря Крутого, Алли Духової та інших.

Гендиректорові було пред"явлено постанову на огляд приміщення, результатом якого стало вилучення двох комп"ютерів, жорстких дисків і ряду документів, що проливають світло на фінансову діяльність фірми.

Не дивлячись на те, що не всі бізнес-проекти примадонни, фінансовим консультантом в яких виступала Джавахадзе, можна назвати успішними, у причетності до фінансових махінацій податкові органи фірму запідозрили вперше.

Сама Джавахадзе вважає за краще умовчувати про те, що за теки вивчали несподівані візитери. Проте, частина з них має безпосереднє відношення до фінансових справ примадонни: у них зберігається інформація про приватні операції Пугачової, договори про купівлю нерухомості, виписки по банківських рахунках.

У самому відділі по боротьбі з податковими злочинами ЦАО журналістів завірили в тому, що поки що ніхто викликати на допит Аллу Борисівну Пугачову не збирається.

Під підозру борців з податковими злочинами потрапила одна з компаній сфери шоу-бізнесу. З нею кілька років тому ТОВ "Ліфа" уклало договір на надання бухгалтерських послуг.

"Ми не займаємося ніякою неправомірною діяльністю, - запевняє Джавахадзе. - І мені не соромно надати всі необхідні документи. Аллу Борисівну сильно зачепило, що теки з її фінансовими документами намагалися вилучити. Вона була обурена."

Мабуть, у найближчий тиждень примадонні доведеться ще понервувати: перевірка не закінчена.

- Я можу сказати тільки одне, - говорить старший лейтенант Губанов. - Поки особисто до Пугачової у нас претензій немає. Найближчими днями по фактах перевірки буде вирішено, порушувати кримінальну справу чи ні, повідомляє Твой День.

Зараз ви читаєте новину «На Пугачову можуть завести кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути