четвер, 01 липня 2010 17:25

На Прикарпатті у річці ледь не потонула 6-річна дитина (ФОТО)

 

Під час сильних злив, які пройшли на Івано-Франківщині 22-29 червня, у с. Чорнолізці Тисменицького району ледь не потонула 6-річна дівчинка.

Як повідомили кореспонденту Gazeta.ua в МНС, 28 червня дитина разом з татом переправлялася на човні до сусіднього села.

"Через сильні зливові дощі розлилася місцева річка Ворона, - розповіла Світлана Бабушкіна з центру пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області. - Дорога між селами Слобідкою і Чорнілізцями була повністю залита водою. Того дня від самого ранку наші рятувальники за допомогою плавзасобів перевозили людей через велику воду".

За словами Бабушкіної, 54-річний мешканець Чорнолізців вирішив, що переправиться до сусіднього села без сторонньої допомоги.

"Чоловік зі своєю 6-літньою донькою Марічкою та товаришем спробували подолати водну перешкоду на возі. Поверхня дороги була з вимоїнами, однак через каламутні води цих ям не було видно", - додала вона.

Раптом колесо воза заїхало у вимоїну і віз почав перекидатися. Обидва чоловіки і дитина миттєво опинилися у воді. Дорослі одразу ж зорієнтувалися і почали плисти до суходолу. А розгублена дитина почала тонути.

"На щастя, саме тоді неподалік місцеві рятувальники човном перевозили людей і помітивши лихо, одразу ж кинулися на допомогу", - зазначила Бабушкіна.

"Я побачив, як дівчинка падає з воза в воду, - розповів рятувальник Тисменицького райвідділу ГУ МНС Ігор Кунича. - Ми відразу підплили ближче до неї на човні, я стрибнув у воду і витягнув дитину, а потім ми доправили її до берега і місцеві жителі забрали дівчинку додому".

Наразі дитина повністю здорова.

Фото надане Центром пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті у річці ледь не потонула 6-річна дитина (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути