Ексклюзиви
середа, 19 січня 2011 08:49

На майданчику для вертольота Януковича знаходять людські кістки і черепи

На майданчику для вертольота Януковича знаходять людські кістки і черепи

Будівництво майданчика для вертольота президента Віктора Януковича, яке зараз йде біля Верховної ради у Києві, не обійшлося без несподіванок. Як розповіли робочі, вони часто знаходять тут останки людей, пише "Сегодня".

"Вздовж майданчика викопується траншея під комунікації. Буває, що бригада знаходить тут людські кістки й черепи. Очевидно, це прах жертв Другої світової війни. Ми акуратно збираємо ці кісточки в пакет і десь під горбком акуратно закопуємо", - розповіли нам робітники.

За словами історика Дмитра Малакова, не виключено, що це останки жертв революції, яких розстрілювали чекісти в 1918 році.

"Швидше за все, це відбувалося на пагорбі, на якому стоїть зараз Верховна рада, - тіла скочувалися вниз. Будь-яке організоване кладовище там навряд чи було, адже поруч знаходилися житлові будинки. На користь чекістів також говорить і те, що робітники не знаходять будь-яких речей поруч з останками. А більшовики, як відомо, часто розстрілювали роздягнених людей. До речі, робочим, перш ніж ховати прах по Києву, ми б радили викликати міліцію, як і належить в таких випадках", - розповів відомий історик.

Нагадаємо, дві ділянки землі, які Київрада виділила під вертолітний майданчик Віктора Януковича на Парковій дорозі, передані президентові в оренду на 25 років, орендна плата становитиме 2 млн грн на рік.

Зараз ви читаєте новину «На майданчику для вертольота Януковича знаходять людські кістки і черепи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути