Ексклюзиви
вівторок, 21 вересня 2010 09:53

На Одещині п"яний водій мопеда хотів віддубасити даїшників

На Одещині п"яний водій мопеда хотів віддубасити даїшників

Співробітники Державтоінспекції затримали 19 вересня із застосуванням спецзасобів 34-річного водія мопеда в місті Арциз Одеської області за хуліганські дії, повідомляє ІА "Репортер".

Як розповів співробітник прес-служби Одеського обласного управління Державтоінспекції, під час оперативно-профілактичного опрацювання співробітники ДАІ зупинили мопед Honda Dio, у водія якого були відсутні документи на транспортний засіб. Крім того, від нього йшов різкий запах алкоголю.

Порушник бурхливо відреагував на пропозицію правоохоронців пройти на медогляд - висловлювався нецензурною лайкою, хапав співробітників ДАІ за одяг, кидався в бійку, на зауваження не реагував.

Під час затримання чоловік чинив опір, тому інспекторам довелося надіти на нього наручники. Затриманого доставлено у відділ міліції, повідомляє агентство.

Нагадаємо, в Сумській області мотоцикліст, якого затримали за порушення правил дорожнього руху, помер від внутрішнього крововиливу в легенях в результаті падіння на нього начальника ДАІ одного з районів області.

За словами судмедекспертів, слідів побоїв на тілі водія немає, а смерть наступила через сильне здавлювання грудної клітини.
Зараз ви читаєте новину «На Одещині п"яний водій мопеда хотів віддубасити даїшників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути