четвер, 27 серпня 2009 13:06

На Миколаївщині дід Юрко показує зад "жлобам" (ФОТО)

Автор: Фото: Віталій Іванченко
  Дід Юрко образився на відпочивальників і показав їм причинне місце
Дід Юрко образився на відпочивальників і показав їм причинне місце

- Убери аппарат! На халяву не фотографировать, - кричить чоловік охочим сфотографувати його в кареті з павичем. - 20 гривен зажали...

Житель причорноморського села Рибаківка Березанського району Миколаївщини 70-річний Юрій Васильович їде на возику, запряженому осликом, по пляжу. Пропонує сфотографуватися на розмальованій кареті. Коли гладить павича, птах розпускає хвоста. Позаду біжить пес породи чау-чау, висолопивши синього язика.

- Діду, діду, а як собаку звать, - кричать діти і біжать слідом за каретою. Той не реагує.

Дорослі підходять до нього з фотоапаратами. Чоловік тримаючи в лівій руці повідки, привстає, повертається задом до натовпу й скидає лівою рукою плавки. Кричить ослу "Пашол" і швидко їде далі. Обзиває всіх навздогін жлобами.

Берегом Рибаківки щохвилини ходять із торбами місцеві торгівці. Пропонують пиріжки, креветки, мариновані мідії, рапани. Ближче до осені ціни знижуються. Біляш продають за 4 грн, склянку креветок - за 7-8. У липні ціна на них була 10 грн. У всіх місцевих пансіонатах є вільні місця. На кінець літа ціни падають на 20% а то й більше.

- Кум місяць тому був. Казав, місце проживання з триразовим харчуванням коштувало за добу мінімум 150 гривень. А тепер і за сотню можна знайти, - каже черкащанин В"ячеслав Білецький. - Без їди житло коштуватиме півсотні. У кого нема дітей і школа не підпирає, то краще їхати наприкінці серпня або у вересні.

Кімната напівлюкс - із кондиціонером, телевізором, туалетом і душом - коштуватиме 160 грн.

- Якщо в пансіонаті не готують, то гарний обід на березі коштує 25 гривень. Главно, шо людей мало, тихо й спокійно. Справжній відпочинок, - каже В"ячеслав.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині дід Юрко показує зад "жлобам" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути