Ексклюзиви
неділя, 22 жовтня 2006 10:43

На місці ВТЦ знайшли останки жертв 11 вересня

Фрагменти людських тіл, (кістки рук і ніг), виявили у Нью-Йорку поряд з місцем, де до 11 вересня 2001р стояли вежі-близнюки Всесвітнього торгового центру. Останки виявили в ґрунті, вилученому будівельниками з котловану в районі "граунд зеро" (нульовий рівень).

- Ніяких офіційних ідентифікацій на цей момент не проводили; розслідуванням займається поліцейське управління Нью-Йорка і судмедексперти, - заявив представник міської мерії Патрік Бренан.

Родичі загиблих у тих терактах сказали, що страшна знахідка підтверджує необхідність проведення подальших пошукових робіт у районі, прилеглому до "граунд зеро".

- Ми не можемо більше покладатися на випадкові знахідки, - мовиться в заяві спілки "Сім"ї ВТЦ за гідні похорони". - Повинні бути цілеспрямовані пошуки. Хай ця жахлива новина стане стимулом для того, щоб повернутися до цієї роботи і виконати її як слід, - сказали у спілці.

Відзначимо, що сім"ї більш ніж 1100 жертв терактів 11 вересня так і не отримали ніяких останків загиблих близьких, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «На місці ВТЦ знайшли останки жертв 11 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути