Ексклюзиви
неділя, 02 лютого 2014 15:30

На Майдані назвали прізвища силовиків, які знущались над козаком Гаврилюком

На Майдані назвали прізвища силовиків, які знущались над козаком Гаврилюком

Козака Михайла Гаврилюка затримали, роздягли та катували на морозі бійці спецпідрозділу МВС "Ягуар". Про це зі сцени Майдану заявив народний депутат Олег Ляшко.

"Михайла Гаврилюка затримували Хортюк Сергій та Костюк Максим. Чуб козакові різав майор Фірак Ігор. Команди бійцям віддавав полковник Плахотнюк Олег Миколайович", - зачитав прізвища силовиків нардеп.

При цьому він сказав, що опублікував ці дані, щоб усі, хто стоїть зараз на захисті режиму Януковича, зрозуміли, що усе таємне рано чи пізно розкриється, що усі винні будуть покарані, що ніякі маски та бронежилети не зможуть врятувати їх від справедливого покарання.

ВІДЕО: У мережі з'явилося відео з іншого ракурсу про знущання над Гаврилюком

Для довідки, "Ягуар" — окремий полк спеціального призначення Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України, військова частина 3028, що дислокується в місті Калинівка Вінницької області.

Застосовується для встановлення правопорядку під час групових хуліганських дій, припинення масових безладів, придушення бунтів у місцях позбавлення волі. У разі загострення ситуації на державному кордоні, може бути використаний для узгоджених дій з підрозділами Державної прикордонної служби України. В умовах воєнного конфлікту діє як штурмовий загін. Підрозділ придатний до здійснення як оборонних так і наступальних операцій.

У звичайній обстановці особовий склад займається службовою і бойовою підготовкою, несе патрульну службу з охорони громадського порядку.

 

Зараз ви читаєте новину «На Майдані назвали прізвища силовиків, які знущались над козаком Гаврилюком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути