пʼятниця, 22 листопада 2013 02:34

На Майдані лишились ночувати кілька тисяч людей

Прихильники євроінтеграції залишаться на Майдані Незалежності до ранку. Попри заяви деяких політиків розходитись по домівках,  ніхто не спішить, люди налаштовані рішуче – готові на будь-що, щоб відстояти власні принципи. Станом на 1:30 тут вже зібралось до 2 тисяч учасників акції протесту. Люди продовжують прибувати – час від часу до Майдану під'їжджають автівки.

Люди скандують "Україна - це Європа", "Геть Януковича". Серед натовпу молодь, чоловіки по 30-40 років, багато дівчат.

Близько 1:00 на Майдан з "боєм" прорвався автомобіль зі звуковою апаратурою. Спершу його не хотіли впускати міліціонери, але коли навколо них зібрався натовп незадоволених, відступили. Також на акції протесту присутні троє лідерів опозиції - Олег Тягнибок, Віталій Кличко та Арсеній Яценюк. Крім цього, підтримати прихильників Європи прийшов Володимир Кличко, Юрій Луценко та багато інших.

"Янукович просто здав нас Росії, і за це він понесе відповідальність. Україна не має страждати через одну людину", - каже Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, о 23:15 колона протестувальників рушила з Майдану Незалежності до Адміністрації Президента. Перед адміністрацією наткнулись на кордон з автобусів та "Беркуту". Виникла штовханина між депутатами "свободівцями" та міліціонерами, яку розійняли лідери опозиції. Після цього учасники повернулись на Майдан, де вирішили залишитись.

Зараз ви читаєте новину «На Майдані лишились ночувати кілька тисяч людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути