пʼятниця, 19 березня 2010 19:50

На кордоні знайшли 500 кг м"яса (ФОТО)

Сьогодні вночі у лісі неподалік села Вичівка Зарічненського району Рівненщини прикордонники натрапили на схованку контрабандистів. У чагарниках було 10 великих мішків, де у пластикових пакетах лежало 320 кг копченого свинячого бочка. Зверху мішки були присипані сіном, щоби їх не знайшли селяни або дикі звірі.

На схованку прикордонники вийшли по слідах гужової підводи.

"Близько першої ночі один з патрулів виявив сліди у лісі за півкілометра від кордону з Білорусією", - йдеться у офіційному повідомленні Адміністрації державної прикордонної служби України.

М"ясо прикордонники забрали, однак його власників поки не знайшли. Після того, як на свинину оформлять документи, її передадуть до Сарненського відділення податкової міліції.

Це уже друга знайдена "м"ясна" схованка за останній тиждень. У неділю в тому самому лісі знайшли 6 мішків, де лежало понад 160 кг контрабандної свинини. Торби були прив"язані до дерев міцними мотузками. Запах свинини почула службова вівчарка Ава.

Разом з першою знахідкою контрабандного м"яса буде уже півтонни.

"Шкода, але ми про це нічого не чули. Від нас до кордону з Білорусією буде менше 4 км. Ліс постійно прочісують патрулі. Буває, ганяють наших селян, коли ті занадто далеко заходять до лісу по гриби, журавлину та чорницю", - сказали у сільраді Вичівки.

Прикордонники припускають, що це можуть бути ще не усі схованки. Інколи контрабандисти ховають товар у кількох таємних місцях.

Зараз ви читаєте новину «На кордоні знайшли 500 кг м"яса (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути