Ексклюзиви
четвер, 26 листопада 2009 14:29

На конкурс "Королева світу" від України поїде юна модель (ФОТО)

Закінчилась підготовка українки Вероніки Вовчук до участі в міжнародному конкурсі краси "Queen of the World 2009" (Королева Світу 2009), який цього року відбудеться у 21-е і пройде в Німеччині.

Впродовж конкурсу всіх учасниць чекає насичена програма, офіційні візити і прийоми, екскурсійні тури, участь в телепередачах і репетиції до фінального гала. 3 грудня, в Берліні, міжнародне жюрі визначить конкурсантку - володарку титулу "Королева Світу".

19-річна ужгородка (зріст 175 см, 86-59-90) стала переможницею Всеукраїнського кастингу "Королева Світу - Україна 2009" і отримала право представити країну на міжнародному змаганні краси. Раніше вона була удостоєна титулів "Міс Чарівність" Всеукраїнського конкурсу "Міс Європа і Світ - Україна Юніор 2009", "Міс глядацьких симпатій" конкурсу "Золота Корона України 2009" і "Міс Фото" "Юна Міс України".

Вероніка вчиться на 3 курсі Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка за фахом "Міжнародні економічні відносини". Кар"єру моделі починала в Ужгороді, а зараз входить до складу одного з київських модельних агентств.

Окрім здобування вищої освіти, Вероніка захоплюється танцями, фігурним катанням, гірськолижним спортом, любить подорожувати.

Сьогодні, 26 листопада юна українська красуня відправиться до Берліна, де боротиметься за корону міжнародного конкурсу "Королева Світу", в якому українкам вже двічі присуджувалися титули "Першої віце-королеви".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На конкурс "Королева світу" від України поїде юна модель (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути