четвер, 08 жовтня 2020 20:35

На Київщині викрили потужну нарколабораторію

На Київщині викрили потужну нарколабораторію
Правоохоронці виявили лабораторію з виготовлення психотропних речовин та склад зберігання готової продукції. Фото: Нацполіція

На Київщині викрили потужну нарколабораторію, яка збувала "товар" через месенджер Telegram.

Так, під час обшуків були виявленні набої, зброя, документи "ДНР", підроблені водійські посвідчення та 60 кг наркотиків. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

"Припинено злочинну діяльність групи осіб, які займались виготовленням наркотичних засобів та психотропних речовин у особливо великих розмірах та їх розповсюдженням з використанням інтернет-сайтів та чат-ботів в месенджері Telegram (ч. 3 ст. 307 КК України)", - сказано у повідомленні.

Як зазначається, в межах розпочатого кримінального провадження правоохоронці провели 9 обшуків на території міста Києва та Київської області. У результаті, виявили лабораторію з виготовлення психотропних речовин та склад зберігання готової продукції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Упав літак із кокаїном

"У ході обшуків вилучили понад 60 кг речовин, ззовні схожих на психотропні речовини PVP та амфетамін, понад 500 літрів прекурсорів, а також обладнання, за допомогою якого можливо виготовляти наркотики. Крім того, вилучено 5 одиниць вогнепальної зброї, понад 150 набоїв до них, документи самопроголошеної незаконної республіки "ДНР" та 9 підроблених водійських посвідченнь", - додали в поліції.

Наразі у порядку ст. 208 КПК України правоохоронці затримали двох громадян, причетних до функціонування нарколабораторії. Слідчі дії тривають.

Запорізькі правоохоронці припинили діяльність злочинної групи, яка збувала великі партії прекурсорів та психотропної речовини, яку нароторковці називають "Валера". Обвинувальні акти у справі скерували до суду.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині викрили потужну нарколабораторію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути