пʼятниця, 02 січня 2015 01:20

На "Інтері" говорять, що всі обвинувачення на їх адресу "є безпредметними і необґрунтованими"

На "Інтері" говорять, що всі обвинувачення на їх адресу "є безпредметними і необґрунтованими"

Телеканал "Інтер" вважає усі звинувачення, висловлені на нашу адресу 1 січня 2015 в українських ЗМІ, тиском на канал.

Про це йдеться на сайті телеканалу.

Телеканал "Інтер" заявляє, що під час підготовки новорічної сітки мовлення було дотримано всіх вимог українського законодавства. Беззастережно вимоги законодавства України було дотримано як при створенні проекту власного виробництва "Жди меня в Новий рік", так і при постановці в ефір новорічних програм, створених сторонніми виробниками. Критичні заяви на адресу "Інтера", які з'явилися, є безпредметними і необґрунтованими. Подібні заяви ми розцінюємо як провокацію і політичний тиск на ЗМІ. Автори багатьох заяв, судячи з їх змісту, взагалі не дивилися програми нашого каналу, оскільки у своїх звинуваченнях на адресу "Інтера" вони наводять недостовірні факти і відверто брехливу інформацію.

За попередніми даними, телеканал "Інтер" став лідером новорічного мовлення. Програма передач була створена з урахуванням багаторічних традицій зустрічі Нового року, а також і у відповідності з нормами українського законодавства. Це стосується як проектів власного виробництва, так і програм стороннього виробника. Музичний проект "Жди меня в Новий рік" став одним з лідерів новорічного мовлення. У зйомках програми були задіяні як відомі українські виконавці, так і ті, хто робить лише перші кроки на українській естраді.

Телеканал "Інтер" дотримується принципів дотримання законів і виступає за повагу і цивілізоване ставлення як до глядачів, так і до виробників телевізійного продукту.

Зараз ви читаєте новину «На "Інтері" говорять, що всі обвинувачення на їх адресу "є безпредметними і необґрунтованими"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути