Ексклюзиви
вівторок, 03 квітня 2012 12:24

На Хрещатику влаштували перегони на офісних стільцях

1 квітня 2012 року проходив Перший Київський фестиваль, приурочений до Дня сміху, під гаслом "Київ – столиця здорового гумору!" за підтримки Київської міської державної адміністрації та Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Молоді регіони".

Як повідомляє прес-служба "Молодих регіонів", феєричною подією стали гонки на офісних стільцях. Конкурс проводився за ініціативи "Молодих регіонів" лише вдруге в Україні. У гонках взяли участь близько 70 менеджерів компаній, кожен з них у запалі свята випробовував на міцність своє стареньке крісло, а натомість отримував нове офісне. Екстремали дивували глядачів своїм мистецтвом прикрашання "бойових машин". Вони декорували крісла прапорами, наклейками з логотипами компаній, кульками, пір'ям, стразами і іншими креативними штучками. Відбулося кілька заїздів по 5 учасників, а найшвидші взяли участь у фіналі. Переможці отримали гідні та актуальні нагороди – нові директорські крісла.

Клоуни, міми, найсмішніші естрадні номери, майстер-класи для дітей, молоді та дорослих, шаржі, криві дзеркала, гумористичні спортивні змагання, безліч несподіваних розіграшів і сюрпризів радували та розважали гостей і жителів столиці з 12:00 до 18:00 від перехрестя вулиць Богдана Хмельницького і Хрещатик до Майдану Незалежності.

На великій і малій сценах, розташованих біля КМДА та станції метро "Хрещатик", виконувалися гумористичні, театральні та вокальні номери, а також демонстрував своє мистецтво театр мімів. Топові місця у рейтингу посіли конкурси "Караоке" та "Вгадай мелодію".

Партнерами фестивалю виступили МГО "Київський КВН", БО "Ліга меценатів гуманного дитинства", ЮНІСЕФ, Київська муніципальна академія естрадного та циркового мистецтв.

Зараз ви читаєте новину «На Хрещатику влаштували перегони на офісних стільцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути