середа, 15 серпня 2007 19:05

На енергоблок харківської ТЕЦ-5 припинено постачання газу

"Газ України" в середу припинив постачання природного газу на один з енергоблоків харківської теплоелектроцентралі-5 (ТЕЦ-5), оскільки ВАТ, що експлуатує станцію, "Харківська ТЕЦ-5" украй незадовільно розраховується за спожите паливо, повідомила прес-служба компанії-постачальника газу.

Харківська ТЕЦ-5" порушувала договірні зобов"язання в частині 100%-ной оплати природного газу, споживаного для виробництва теплової енергії, і продовжувала нарощувати заборгованість перед "Газом України.

Рівень розрахунків АТ з компанією за поставлений з початку 2007 року природний газ складає 68%, заборгованість - 24,4 млн. грн.

Крім того, енергокомпанія зірвала складений нею ж і узгоджений з місцевими органами влади графік погашення заборгованості, уточнює прес-служба "Газу України".

Численні нагадування і попередження про необхідність в найкоротші терміни погасити заборгованість за спожитий газ ВАТ "Харківська ТЕЦ-5" проігнорувало, констатує "Газ України".

Компанія-постачальник газу підкреслює: всю відповідальність за погіршення якості комунальних послуг (гарячого водопостачання), викликане обмеженням газопостачання ТЕЦ-5, несуть керівники енергокомпанії і місцевих органів влади, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «На енергоблок харківської ТЕЦ-5 припинено постачання газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути