середа, 19 серпня 2009 20:21

На Донеччині у ДТП потрапив автобус, що перевозив гірників

На Донеччині у ДТП потрапив автобус, що перевозив гірників

В Донецькій області автобус, що доставляв гірників на шахту, потрапив в ДТП, в результаті 7 працівників вугільного підприємства одержали травми різного ступеня тяжкості.

Про це повідомили в прес-службі Профспілки працівників вугільної промисловості України з посиланням на заступника голови Торезької територіальної організації ППВП Олександра Фесенка.

За його словами, на повороті біля села Чернухіне на трасі Луганськ - Дебальцеве відбулося зіткнення "МАЗу" і робочого автобуса "ПАЗ" держпідприємства "Торезантрацит" з шахтарями. Аварія відбулася в неділю, 16 серпня. Автобус доставляв гірників з Дебальцеве на шахтоуправління "Волинське" ДП "Торезантрацит".

"МАЗ" в"їхав в передню ліву частину автобуса. Водій "ПАЗу" уцілів, в останню секунду до зіткнення стрибнувши в салон. "Обидва водії і 7 шахтарів одержали травми різного ступеня тяжкості", - сказав Фесенко.

Як повідомив ППВП головний технічний інспектор праці Укрвуглепрофсоюзу при Торезькому теркомі профспілки Віктор Зацепілін, двоє гірників були госпіталізовані в нейрохірургічне відділення лікарні Світлодарська зі струсом мозку середньої тяжкості, ще два шахтарі знаходяться на лікуванні в Дебальцеве з осколковими пораненнями битим склом, трьох гірників вже перевели на амбулаторне лікування. Водій шахтарського автобуса доставлений в Центральну міськлікарню Тореза, у нього сильний удар грудної клітки і численні порізи. У шофера "МАЗу" численні переломи ребер.

Зацепілін відзначив, що постраждалі гірники знаходяться під пильною увагою Торезького теркому профспілки, їх лікування вже на 100% профінансоване Фондом соцстраху.

Причину ДТП і винуватця аварії встановлює Державтоінспекція. Ведеться слідство.

За матеріалом proUA.com

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині у ДТП потрапив автобус, що перевозив гірників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути