Ексклюзиви
пʼятниця, 12 липня 2019 05:24

На Донбасі бойовики обстріляли село Чермалик: загинув мирний житель

На Донбасі бойовики обстріляли село Чермалик: загинув мирний житель
На Донбасі загинув мирний житель. Фото: Сегодня

Внаслідок артилерійського обстрілу окупантами села Чермалик отримав поранення, а згодом помер місцевий мешканець. Ворожий снаряд впав просто у подвір'я приватного будинку.

Одразу після обстрілу військові медики однієї з частин Операції Об'єднаних сил надали постраждалому чоловіку необхідну медичну допомогу та провели його евакуацію, повідомляє прес-служба ООС у Facebook.

Постраждалого мешканця селища терміново доправили до медпункту за допомогою санітарного транспорту в супроводі санітарного інструктора. Однак згодом, на жаль, від отриманих травм чоловік все ж помер.

Російські окупаційні підрозділи вкотре продемонстрували цинічне нехтування нормами міжнародного гуманітарного права та вдарили зі зброї, що заборонена мінськими угодами по цивільній інфраструктурі та мирних мешканцях українського населеного пункту! – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МЗС України відреагували на обстріл автоколони на Донбасі

Останнім часом на Донбасі почастішали ворожі обстріли з боку окупаційних військ РФ. Так, 10 липня ворог аж 42 рази обстріляли позиції українських військових Бойовики посилили обстріли на Донбасі: є жертви і багато поранених . Однак воїни ЗСУ продовжують рішуче відповідати на будь-яку атаку окупантів, які все частіше застосовують озброєння заборонене мінськими угодами. Українські захисники надійно контролюють окупантів на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі бойовики обстріляли село Чермалик: загинув мирний житель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути